Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

                          
***D O B R O D O Š L I***ZA REZERVACIJU POZOVITE BROJ 011/3970 759 OD 11-23 H *** PONEDELJAK NERADNI DAN***

EDUKACIJA IZ OBLASTI MASAŽA

   

Dragi naši,

Naš stručni tim koji vodi edukacije upoznaće polaznike sa osnovama anatomije, fiziologije i sa sledećim vrstama masaža : relax masaža, parcijalna, terapeutska masaža, anticelulit, sportska i masaža stopala. Uz našu obuku brzo i efikasno ćete doći do posla, kako kod nas, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom ćete moći da pružite klijentima sve ono za šta ste se obučili. Osnovni kurs traje 25 sati mesečno. Cena osnovnog kursa je 100 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Edukacija može biti i INDIVIDUALNA – časovi se pohađaju svaki dan, tako da u zavisnosti od predznanja, talenta i posvećenosti polaznika, već za 7 dana možete biti obučeni za samostalni rad. Cena individualne obuke je 170 eura u dinarskoj protivvrednosti.


Cilj nam je da svi budu zadovoljni, ne samo obukom nego i celim timom koji je tu zbog Vas i Vašeg uspeha jer ćete se uz našu pomoć profesionalno usavršiti i napredovati.
Obavezne prijave u inbox, putem mail-a relaxcentar@dinara.rs
i na brojeve telefona 063/618-387 i 011/397-07-59.
Čekamo vas.

 

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM    

 

Tretman za potpunu relaksaciju koja se postiže nežnim pokretima masaže i blagotvornom toplotom vulkanskog kamenja. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz Vašeg tela. Pored toga što je estetski i psihološki tretman, masaža vulkanskim kamenjem se smatra i zdravstveno-preventivnim tretmanom zbog širokog spektra pozitivnih dejstava na organizam, a neke od njih su: problemi sa cirkulacijom, nesanica, bol u leđima, stres...


NOVO U PONUDI    

ANTICELULIT PROGRAM – SAVRŠEN IZGLED VAŠEG TELA


Jedan od najdosadnijih, najupornijih i najvećih neprijatelja svih žena je celulit. Gotovo i da ne postoji žena koja ga nema. Postoji bezbroj načina da se umanji pojava celulita a jedan od najefikasnijih je svakako primena anticelulit masaža. Paket od 10 anticelulit masaža, samo 12 000 dinara. Ne oklevajte, rešite se celulita na vreme uz pomoć i konsultacije sa našim stručnim i ljubaznim osobljem.

ROĐENDANSKO SPA ISKUSTVO    

 

Oduševite svoje najdraže goste, luksuznom spa proslavom rođendana u Dinara Relax centru!


Uživajte zajedno u đakuziju ( koji će naravno biti rezervisan    samo za Vašu ekipu), uz omiljenu muziku i super relax atmosferu.  

                                  
Sa našim ljubaznim osobljem se možete dogovoriti oko posluženja: kanapei, kapkejkovi, voćni frapei/shake-ovi...