relax

Relax masaža

   

Relax masaža je prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.
Ima za cilj negovanje tela,kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, i za relaksaciju mišića. Preporučuje se nakon rada. Pokreti su spori, duboki i dovode do potpune psiho-fižičke relaksacije. Pritisak izvođenja pokreta bira klijent, na osnovu ličnih potreba.
Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova.

 

  masaža

Švedska masaža

   

Švedska masaža je standardna terapeutska masaža kojom se postiže fleksibilnost tela i otklanja napetost muskulature. Ima za cilj poboljšanje cirkulacije, otklanjanje bolova u mišićima, povećanje pokretljivosti u zglobovima…Udružuje razne specifične tehnike masaže, a pokreti su brzi sa pritiskom koji odgovara klijentu. Preporučuje se u serijama radi boljeg efekta. Može se izvoditi i parcijalno.

 

  masaža

Refleksologija-masaža stopala

   

Masaža stopala deluje na sve organe u telu i čini "čuda". Primenom ove masaže može se uspostaviti ravnoteža u organizmu, izlečiti nesanica, i različiti poremećaji koji su izazvani stresom. Tehnika masaže stopala kombinuje tehnike Thai masaža i refleksologije, pokrete istezanja, zagrevanja i dubokog gnječenja. Pomoću pritiska na delove stopala, tzv. refleksne tačke - postiže se izvanredan efekat rada unutrašnjih organa. Ova masaža smanjuje stres, smiruje napetost, poboljšava cirkulaciju i pozitivno deluje na opšte raspoloženje.

 

  masaža

Deep relax masaža

   

Duboka masaža tkiva, obuhvata tehnike koje se fokusiraju na dublje nivoe mišića. Cilj ove terapije i masaže jeste da otkloni hronične bolove i napetosti unutar tela kroz dosta duboke pokrete i pritisak. Tehnike se primenjuju na duž mišića, tetiva i ligamenata.Kada su mišići u stresnom stanju, blokiraju kiseonik i hranjive materije, izazivajući upale i nagomilavanje toksina a masažom se otklanjaju upale i toksini, opuštaju se mišići i poboljšava se cirkulacija i razmena kiseonika.

 

  masaža

Parcijalna masaža

   

Vam daje mogućnost da sami birate i stavljate akcenat na delove tela koje želite da budu tretirani. Takođe vremenski možete sami rasporediti masažu na pojedine delove tela, izabrati vrstu masaže koja vam najviše odgovara i time ugoditi Vašim ličnim potrebama..

 

  masaža

Anticelulit masaža

   

 

Danas postoji mnogo načina da izađete na kraj sa celulitom ali jedan od najefikasnijih i najdravijih jeste masaža. Kroz masno i vezivno tkivo neprestano kruže voda, krv, limfa koje raznose kiseonik i hranjive materije, čisteći tkiva od štetnih materija. Promene u potkožnom tkivu nastaju kada je usporen proces otklanjanja štetnih materija i kada organizam nije ustanju da ih se oslobodi. Masaža kao metoda za rešavanje celulita ima za cilj:
• Poboljšanje cirkulacije krvotoka
• Vraćanje elastičnosti i tonusa tkiva
• Stimulaciju izlučivanja štetnih materija iz organizma.
Posebno pomaže onim delovim tela na koje se teško utiče vežbanjem, kao što su unutrašnja strana kolena ili gornji spoljni deo bedara.
Kombinacija specijalnih masažnih tehnika koje se sastoje od gnječenja, dreniranja, lupkanja, uvrtanja u trajanju od 30 minuta i 30 minuta pakovanja u anticelulit termo gelom, vidno će se popraviti stanje i izgled Vaših nogu. Sa anticelulit masažom je najbolje početi dan nakon završetka mesečnog ciklusa. U narednih 10 dana nivo estrogena u telu je najniži pa se brzo mogu postići željeni efekti, odnosno lakše se može ukloniti celulit.

 

  masaža

Shiatsu masaža

   

Shiatsu masaža prvenstveno tretira, tj. stimuliše protok životne energije u ljudskom organizmu u cilju njenog poboljšanja i stimulacije. Kada je protok energije poboljšan uspostavljaju se uslovi za samoizlečenje. Aktiviraju se homeostatički procesi.
Shiatsu masaža komunicira na dubljem nivou, znači ne radi na nivou kože i mišića, već preko akupresurnih (akupunkturnih) tačaka (na japanskom: tsubo) deluje na unutrašnje organe.
Radi se preko odeće, da bi se izbegao kontakt sa kožom i time omogućila komunikacija na dubljem nivou.

 

  masaža

Kraljevska masaža

   

Priuštite svom telu nezaboravan trenutak i uživanje. Masaža sa dva terapeuta  vratiće Vas u raj i momenat za pamćenje.

 

  masaža

Herbal spa

   

Ova masaža je kombinacija biljnih jastučića i ulja. Biljni jastučići ispunjeni su smešom aromatičnog bilja koja na naša čula deluju opuštajuće.

 

  masaža

Limfna drenaža

   

Otklonite tegobe teških, umornih i otečenih nogu. Limfnom  drenažom organizam se detoksikuje, uklanja se celulit a telo se oslobađa viška tečnosti i nepotrebnih materija iz svog organizma. Limfnom drenažom postižemo ravnotežu telesnih tečnosti stimulacijom limfe i poboljšanje imunog sistema.
Limfnom drenažom postižemo ravnotežu telesnih tečnosti stimulacijom limfe i poboljšanje imunog sistema.

 

  masaža